• Koeien in de wei
  • Aardammerbrug
  • Oude kaart Ter Aar en Korteraar
  • Luchtfoto Ter Aar

Algemene Ledenvergadering Vereniging Dorpsraad Het Vosje.

Woensdag 22 september 2021, aanvang 20.00 uur, inloop 19.30 uur.

Locatie: Aarkerk, Oostkanaalkade 2 te Ter Aar.

Bijzonderheden: Onze leden hebben bij de uitnodiging de agenda ontvangen.
Agenda: Na het huishoudelijk deel zal onze nieuwe burgemeester Robbert Jan van Duijn kennis komen maken en van zijn avonturen in de afgelopen 1 1/2 jaar vertellen.

Aanmelding vereist op secretariaat@dorpsraadhet vosje.nl
Aardgasvrije wijken : Neem een kijkje op www.Denkmee.nieuwkoop.nl. De enquête staat nog open tot begin augustus 2021.
Vandaag (15.3.21) en morgen (16.3.21) kun je als behoort tot een risicogroep vervroegd stemmen van 07.30-21.00 uur bij een aantal stembureaus binnen de gemeente:
  • Kaleidoscoop
  • Gemeentehuis Nieuwveen
  • Sporthal de Vlinder

Woensdag 17 maart 2021 kunnen we allemaal stemmen

Knipsel

Per 1 juli 2020 is in het bestuur Marja de Wit-Roukes (haar tijd zat erop) vervangen door Coen Romijn en de plaats van Rosalinde Bekking (privé-omstandigheden) ingenomen door haar man Richard Bekking. De leden hebben geen bezwaar kenbaar gemaakt en daardoor is het besluit van het bestuur van juni jl. geformaliseerd.
Eind maart zijn bijna alle bijeenkomst vervallen i.v.m. de coronamaatregelen, zo ook onze bestuursvergaderingen en onze Algemene LedenVergadering zal dit jaar vervallen. Over de bestuurswisseling en financiën krijgen de leden een e-mail, waarop zij kunnen reageren.